
>
Журавльов, О. С.Визначення вмісту біофлавоноїдів у складі напівфабрикатів із солодкого перцю [Текст] / О. С. Журавльов, М. Б. Колеснікова, І. М. Гурікова //
Журавльов, О. С.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студентів, м. Харків, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків, 2010. - С. 21.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Гурікова, І. М.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Гурікова, І. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|