>
Дослідження зміни властивостей харчової сировини під час її електроконтактної обробки [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Михайлова //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків, 2015. - Вип. 166: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 23-29.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Михайлова, С. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Михайлова, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|