
>
Дослідження особливостей складу шротів кедрового і волоського горіхів та здобного печива з їх використанням методом ІЧ-спектроскопії [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, О. О. Чернушенко, Ю. А. Мацук //
Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Ґжицького. Серія: Харчові технології. - Львів, 2018. - Т. 20, № 85. - С. 56-61.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Новік, Г. В.
Чернушенко, О. О.
Мацук, Ю. А.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Новік, Г. В.
Чернушенко, О. О.
Мацук, Ю. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|