>
Wild Edible Plants: Improving Food’s Nutritional Value and Human Health through Biotechnology [Electronic resource] / S. Gubsky, O. Stabnikova, V. Stabnikov, O. Paredes-López //
Wild Edible Plants: Improving Food’s Nutritional Value and Human Health through Biotechnology : monograph. - 2025. - P. 1-447. - DOI 10.1201/9781003486794.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Gubsky, Sergey
Stabnikova, O.
Stabnikov, V.
Paredes-López, O.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Gubsky, Sergey
Stabnikova, O.
Stabnikov, V.
Paredes-López, O.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |