>
Погожих, Микола Іванович.Оптимізація концентрації добавки топінамбура і кратності подрібнення модельних фаршевих систем [Текст] / М. І. Погожих, В. А. Гніцевич, А. В. Слащева //
Погожих, Микола Іванович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 236-243.
Додаткові точки доступу:
Гніцевич, В. А.
Слащева, А. В.
Додаткові точки доступу:
Гніцевич, В. А.
Слащева, А. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|