>
Mikhaylov, V.The Development of Scientific-Substuntiated Technologies of Food Products With the Increased Nutritional Value Based on Various Gelling Agents [Text] / V. Mikhaylov, А. Foshchan, V. Yevlash //
Mikhaylov, V.
8th Central European Congresson Food 2016 (CEFood 2016) : Book of abstracts. - Kyiv : NUFT, 2016. - P. 69.
Додаткові точки доступу:
Foshchan, А.
Yevlash, Viktoria
Додаткові точки доступу:
Foshchan, А.
Yevlash, Viktoria
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|