664(06)
.
Поліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавками [Текст] / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : КП "Міська друкарня", . - Вип. 152: Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 250-255.. - Бібліогр.: с. 255.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-932715)
УДК
664(06)
664.653

Рубрики:
Україна
Украина

Анотація:
В даній роботі розглянуто питання доцільності використання органічних кислот та їх натрієвих солей сумісно з гліцерином для поліпшення хлебопекарних властивостей пшеничного борошна зі слабкою клейковиною.
В данной работе рассмотрен вопрос целесообразности использования органических кислот и их натриевых солей совместно с глицерином для улучшения хлебопекарных свойств пшеничной муки со слабой клейковиной.
Додаткові точки доступу: