
>
Гринько, А. П.Функціональний підхід в інформаційній системі управління підприємством ресторанного господарства [Текст] / А. П. Гринько, О. О. Кваша //
Гринько, А. П.
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 4. - С. 61-67.
Додаткові точки доступу:
Кваша, Ольга Олександрівна
Додаткові точки доступу:
Кваша, Ольга Олександрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|