
>
Удосконалення споживчих властивостей керамічних горщиків для квітів [Текст] / С. В. Сорокіна [та ін.] //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 265-271.
Додаткові точки доступу:
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Анохіна, О. О.
Карпенко, З. П.
Іванова, А. А.
Додаткові точки доступу:
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Анохіна, О. О.
Карпенко, З. П.
Іванова, А. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|