664(06)
Вплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирів [Текст] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова, О. А. Воліна, О. В. Богомолов, Ю. І. Токолов, С. А. Денисенко //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : КП "Міська друкарня", . - Вип. 152: Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 19-26.. - Бібліогр.: с. 25.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-932715)
УДК
664(06)
637.334.36

Рубрики:
Україна
Украина

Анотація:
В статті досліджено закономірності зміни структурно-механічних, органолептичних властивостей згустку при заміщенні молочного жиру імітатором на основі концентату сироваткових білків (КСБ) в технології нежирних сирів.
В статье исследованы закономерности изменения структурно-механических, органолептических свойств сгустка при замещении молочного жира имитатором на основе концентрата сывороточных белков (КСБ) в технологии нежирных сыров.
Додаткові точки доступу: