
>
Технологическое использование мяса сушеного, полученного способом СТП-сушки [Текст] / С. С. Иващенко, Л. Н. Крайнюк, А. И. Черевко, Н. И. Погожих //
Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 13-17.
Додаткові точки доступу:
Иващенко, С. С.
Крайнюк, Л. Н.
Черевко, А. И.
Погожих, Николай Иванович
Додаткові точки доступу:
Иващенко, С. С.
Крайнюк, Л. Н.
Черевко, А. И.
Погожих, Николай Иванович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|