
>
Чертова, В. О.Фактори формування якісного обслуговування [Текст] / В. О. Чертова ; наук. керівник Н. Ю. Балацька //
Чертова, В. О.
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт., 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 204.
Додаткові точки доступу:
Балацька, Наталя Юріївна
Додаткові точки доступу:
Балацька, Наталя Юріївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|