>
Application of the food additive magnetofood in the technology of moulded marmelade jelly sweets [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, V. Yevlash, R. Trishch, T. Lazarieva, A. Alexandrov //
Journal of food science and technology-Ukraine. - 2021. - Vol. 15, Issue 1. - С. 136-146. - DOI 10.15673/fst.v15i1.1971.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Yevlash, Viktoria
Trishch, R.
Lazarieva, T.
Alexandrov, A.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Yevlash, Viktoria
Trishch, R.
Lazarieva, T.
Alexandrov, A.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |