
>
Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів [Текст] : навч. посібник / Л. Ф. Павлоцька , Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш, Л. А. Скуріхіна, В. Г. Горбань, Л. С. Цибань. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 321 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Павлоцька , Л. Ф.
Дуденко, Н. В.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Скуріхіна, Л. А.
Горбань, В. Г.
Цибань, Л. С.
Додаткові точки доступу:
Павлоцька , Л. Ф.
Дуденко, Н. В.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Скуріхіна, Л. А.
Горбань, В. Г.
Цибань, Л. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|