
>
Кучерук, Зіновія Іванівна.Використання борошна сорго і льону у технології безбілкових і безглютенових хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] / З. І. Кучерук, М. С. Бондар //
Кучерук, Зіновія Іванівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 77-78.
Додаткові точки доступу:
Бондар, М. С.
Додаткові точки доступу:
Бондар, М. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|