
>
Improving the food products quality in the hotel and restaurant industry [Electronic resource] / О. Sokolovska, А. Husliev, Y. Biletska, А. Radchenko, O. Skyrda, T. Letuta, T. Frolova, A. Havrysh //
Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2022. - Vol. 38. - С. 13-17.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Sokolovska, Olena
Husliev, Andrii
Biletska, Yana
Radchenko, Anna
Skyrda, Olena
Letuta, Tetiana
Frolova, Tatiana
Havrysh, Andrii
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Sokolovska, Olena
Husliev, Andrii
Biletska, Yana
Radchenko, Anna
Skyrda, Olena
Letuta, Tetiana
Frolova, Tatiana
Havrysh, Andrii
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |