
>
Експериментальні дослідження процесу засолювання ставкової риби за допомогою ультразвуку [Текст] / В. М. Червоний, В. О. Старков, В. В. Перекрест, Г. В. Гейєр //
Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. ДонНУЕТ ім. М. Туган-Барановського. - 2020. - Вип. 39. - С. 51-59.
Додаткові точки доступу:
Червоний, Віталій Миколайович
Старков, В. О.
Перекрест, В. В.
Гейєр, Г. В.
Додаткові точки доступу:
Червоний, Віталій Миколайович
Старков, В. О.
Перекрест, В. В.
Гейєр, Г. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|