
>
Foshchan, Andriy.Features of preparing foreign students in engineering food industry [Text] / A. Foshchan, V. Chervonyi, A. Novruzov //
Foshchan, Andriy.
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 183-184.
Додаткові точки доступу:
Chervonyi, V.
Novruzov, A.
Додаткові точки доступу:
Chervonyi, V.
Novruzov, A.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |