
>
Інноваційні технології харчової продукції [Текст] : кол. монографія / М. І. Беляєв, Г. В. Дейниченко, І. М. Бєляєва, В. А. Гніцевич, І. В. Золотухіна, Л. Л. Івашина, Т. О. Колісниченко, Т. С. Листопад, К. А. Сефіханова, В. І. Федак, Т. І. Юдіна, О. П. Юдічева. - Харків : Факт, 2019. - 248 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Беляєв, М. І.
Дейниченко, Григорій Вікторович
Бєляєва, Інна Михайлівна
Гніцевич, В. А.
Золотухіна, Інна Василівна
Івашина, Л. Л.
Колісниченко, Т. О.
Листопад, Т. С.
Сефіханова, К. А.
Федак, В. І.
Юдіна, Т. І.
Юдічева, О. П.
Додаткові точки доступу:
Беляєв, М. І.
Дейниченко, Григорій Вікторович
Бєляєва, Інна Михайлівна
Гніцевич, В. А.
Золотухіна, Інна Василівна
Івашина, Л. Л.
Колісниченко, Т. О.
Листопад, Т. С.
Сефіханова, К. А.
Федак, В. І.
Юдіна, Т. І.
Юдічева, О. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|