
>
Кіріченко, Н. В.Сучасні підходи до антикризового управління комерційним банком [Текст] / Н. В. Кіріченко, наук. керівник В. М. Лачкова //
Кіріченко, Н. В.
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 33-39.
Додаткові точки доступу:
Мухіна, М. М.
Лачкова, Вікторія Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Мухіна, М. М.
Лачкова, Вікторія Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|