>
Use of new dietary additives for healthy bakery products [Text] / G. Lisjuk, S. Oliinyk, O. Kravchenko, P. Karpenko //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 183-184.
Додаткові точки доступу:
Lisjuk, G.
Oliinyk, S.
Kravchenko, O.
Karpenko, P.
Додаткові точки доступу:
Lisjuk, G.
Oliinyk, S.
Kravchenko, O.
Karpenko, P.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|