
>
Determination of fatty acid composition of peanut of different sorts by the method of gaseous chromatography [Text] / O. Cherevko, L. Yancheva, A. Dubinina, S. Lehnert, O. Khomenko //
Technology and Innovation for a Sustainable Future: a Commodity Science Perspective : 18th IGWT Symposium, Rome, September 24-28, 2012. - 2012.
Додаткові точки доступу:
Cherevko, O.
Yancheva, L.
Dubinina, A.
Lehnert, S.
Khomenko, Olga
Додаткові точки доступу:
Cherevko, O.
Yancheva, L.
Dubinina, A.
Lehnert, S.
Khomenko, Olga
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|