
>
Черевко, О. І.Удосконалення процесів виробництва м'ясних січених виробів [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Б. В. Ляшенко //
Черевко, О. І.
Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : материалы Междунар. науч.-практ. конф., г. Харьков, 28 февр. - 1 март. 2001 г. - Харьков : ХГАТОП, 2001. - С. 136-137.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|