
>
Кукленко, Т. В.Повышение качества куриных яиц методом обогащения их витамином Е [Текст] / Т. В. Кукленко, Н. С. Одарченко, И. А. Ионов //
Кукленко, Т. В.
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 208-211.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Николай Семенович
Ионов, И. А.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Николай Семенович
Ионов, И. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|