
>
Удосконалення технологій м'ясних січених виробів [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Б. В. Ляшенко, І. В. Лебединець //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2007. - Вип. 1 (5). - С. 314-317.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Лебединець, І. В.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Лебединець, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|