>
Лещенко, К. Г.Застосування білково-мінеральної добавки у складі емульсії для вдосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / К. Г. Лещенко, М. Л. Серік, Є. П. Пивоваров //
Лещенко, К. Г.
Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 101-102.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Пивоваров, Євген Павлович
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Пивоваров, Євген Павлович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|