>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Розробка технологічної схеми виробництва напівфабрикату для збитої десертної продукції на основі сироватки з-під кислого сиру [Текст] / Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали ІI Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. 30 квіт. 2021 р. - Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. - С. 175-176.
Додаткові точки доступу:
Золотухіна, Інна Василівна
Додаткові точки доступу:
Золотухіна, Інна Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|