
>
Голубнича, Д. М.Перспективи використання крохмалів фізичної модифікації в технології соусів [Текст] / Д. М. Голубнича, С. С. Андрєєва //
Голубнича, Д. М.
Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання : матеріали Х Всеукр. студентської наук.-техн. конф. Терноп. нац. техн. ун-ту ім. І. Пулюя, 25-26 квіт. 2017 р. - Тернопіль, 2017. - Т. 1. - С. 208-209.
Додаткові точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|