
>
Андросова, Татьяна Васильевна.Самоуправление трудового коллектива – средство активизации человеческого фактора [Текст] / Т. В. Андросова, Н. Г. Уманова, И. В. Кадеева //
Андросова, Татьяна Васильевна.
Проблемы влияния тепловой обработки на пищевую ценность продуктов питания : тезисы докл. Всесоюз. науч. конф., г. Харьков, декабрь 1990 г. - Харьков : ХИОП, 1990. - С. 539-540.
Додаткові точки доступу:
Уманова, Н. Г.
Кадеева, И. В.
Додаткові точки доступу:
Уманова, Н. Г.
Кадеева, И. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|