>
Використання системного підходу при розробці технології десертної продукції з драглеподібною структурою [Текст] / О. О. Гринченко, Є. П. Пивоваров, Б. Б. Ботштейн, Н. В. Федак //
Науковий вісник Полтав. ун-ту спожив. кооперації України. - Полтава, 2004.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Ботштейн, Б. Б.
Федак, Наталя Василівна
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Ботштейн, Б. Б.
Федак, Наталя Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|