Метрологічне забезпечення якості продукції [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практ. роботи з навч. дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти спец. H7 (208) Агроінженерія / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. А. О. Никифоров. - Харків : [б. в.], . - 34 с. : рис., табл.

Ключові слова: стандарти -- стандарты -- метрологія -- метрология -- якість продукції -- качество продукции -- харчова продукція -- пищевая продукция -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция --
Анотація:
До методичних вказівок включено загальні відомості про предмет і завдання метрології, основні поняття та класифікацію похибок вимірювань, методику проведення обробки результатів експерименту та оцінювання точності, порядок виконання метрологічної експертизи технічної документації, принципи вибору та калібрування засобів вимірювальної техніки, а також методику визначення показників якості продукції, перевірку їх відповідності нормативним документам та розрахунок експлуатаційних метрологічного забезпечення.
Додаткові точки доступу: