>
Акмен, Вікторія Олександрівна.Якість послуг як критерій підвищення конкурентоспроможності в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / В. О. Акмен, О. Є. Шевченко, Е. І. Якімива //
Акмен, Вікторія Олександрівна.
Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 353-354.
Додаткові точки доступу:
Шевченко, О. Є.
Якімива, Е. І.
Додаткові точки доступу:
Шевченко, О. Є.
Якімива, Е. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|