>
Determining patterns in the formation of functionaltechnological properties of a fatbased semi-finished product in the technology of sponge cake products [Electronic resource] / A. Dikhtyar, S. Andreieieva, N. Fedak, O. Grinchenko, Y. Pyvovarov //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 6, Issue 11 (114). - P. 15-31.. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.246006.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Dikhtyar, A.
Andreieieva, S.
Fedak, Natalia
Grinchenko, O.
Pyvovarov, Yevgen
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Dikhtyar, A.
Andreieieva, S.
Fedak, Natalia
Grinchenko, O.
Pyvovarov, Yevgen
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |