
>
Остапенко, К. О.Вдосконалення технології кондитерських виробів із використанням порошку виноградних кісточок [Текст] / К. О. Остапенко, Є. М. Хомченко ; наук. керівник О. В. Самохвалова //
Остапенко, К. О.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конференції здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 132.
Додаткові точки доступу:
Хомченко, Є. М.
Самохвалова, Ольга Володимирівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Хомченко, Є. М.
Самохвалова, Ольга Володимирівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|