
>
Study of the dietary supplements trace elements penetration into crucian carp tissues in different ways of salting [Electronic resource] / M. Golovko, T. Golovko, A. Pak, L. Krykunenko, M. Zherebkin //
Journal of food science and technology-Ukraine. - 2021. - Vol. 15, Issue 1. - С. 117-124. - DOI 10.15673/fst.v15i1.1981.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Golovko, Mykola
Golovko, Tetiana
Pak, Andrey
Krykunenko, L.
Zherebkin, M.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Golovko, Mykola
Golovko, Tetiana
Pak, Andrey
Krykunenko, L.
Zherebkin, M.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |