
>
Потапов, Володимир Олексійович.Кінетика температури м’ясних напівфабрикатів під час інфрачервоного жарення [Текст] / В. О. Потапов, С. М. Костенко //
Потапов, Володимир Олексійович.
Technology and Engineering (Хімічна технологія та інженерія) : збірник тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 26-30 черв. 2017 р. - Львів : Львів. політехніка, 2017. - С. 170-171.
Додаткові точки доступу:
Костенко, Станіслав Миколайович
Додаткові точки доступу:
Костенко, Станіслав Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|