
>
Афукова, Н. О.Засоби формування компетентностей під час підготовки фахівців харчової і готельної індустрії [Текст] / Н. О. Афукова, Д. В. Горєлков, Л. М. Солончук //
Афукова, Н. О.
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. ХІV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 153-154.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Солончук, Л. М.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Солончук, Л. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|