
>
Визначення ступеня свіжості м’яса равликів за вмістом ферменту редуктази [Текст] / І. В. Яценко, І. В. Забарна, Н. М. Богатко, К. О. Родіонова, Л. В. Бусол, А. М. Богатирьова, С. А. Ткачук, Ю. М. Бородін //
Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. - 2020. - № 6. - С. 123-129. - DOI https://doi.org/10.31890/vttp.2020.06.22.
Додаткові точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Забарна, І. В.
Богатко, Н. М.
Родіонова, К. О.
Бусол, Леся Володимирівна
Богатирьова, Аліна Михайлівна
Ткачук, С. А.
Бородін, Юрій Миколайович
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Забарна, І. В.
Богатко, Н. М.
Родіонова, К. О.
Бусол, Леся Володимирівна
Богатирьова, Аліна Михайлівна
Ткачук, С. А.
Бородін, Юрій Миколайович
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|