
>
Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / авт.-уклад.: В. П. Шабля [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 29 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Шабля, Володимир Петрович\авт.-уклад.\
Помітун, Іван Андрійович\авт.-уклад.\
Данілова, Тетяна Миколаївна\авт.-уклад.\
Золотарьова, Світлана Анатоліївна\авт.-уклад.\
Нагорний, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Шабля, Володимир Петрович\авт.-уклад.\
Помітун, Іван Андрійович\авт.-уклад.\
Данілова, Тетяна Миколаївна\авт.-уклад.\
Золотарьова, Світлана Анатоліївна\авт.-уклад.\
Нагорний, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|