
>
Ромашкіна, Д. Д.Перспективи використання каротинвмісної сировини регіонального походження в технології кондитерських виробів [Текст] / Д. Д. Ромашкіна, Д. І. Шелушин ; наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка //
Ромашкіна, Д. Д.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 50.
Додаткові точки доступу:
Шелушин, Д. І.
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Шелушин, Д. І.
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|