
>
Поведінковий аналіз асоціативного сприйняття споживачами харчового продукту як інструмент комерціалізації інновації [Текст] / Н. Л. Савицька, В. В. Євлаш, О. П. Афанасьєва, З. В. Железняк //
Комерціалізація інновацій : монографія. - Суми : Триторія, 2020. - С. 233-246.
Додаткові точки доступу:
Савицька, Наталія Леонідівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Афанасьєва, Оксана Пилипівна
Железняк, З. В.
Додаткові точки доступу:
Савицька, Наталія Леонідівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Афанасьєва, Оксана Пилипівна
Железняк, З. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|