
>
Improving the production technique of meat chopped semi-finished products with the addition of dried semifinished product with a high degree of readiness [Electronic resource] / A. Zahorulko, A. Zagorulko, M. Yancheva, O. Savinok, L. Yakovets, T. Zhelieva, O. Skoromna, L. Sushko, A. Kainash, N. Tytarenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 2, Issue 11(122). - P. 6-14. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.276249.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zagorulko, Aleksey
Yancheva, Marina
Savinok, O.
Yakovets, L.
Zhelieva, Tetiana
Skoromna, O.
Sushko, L.
Kainash, A.
Tytarenko, Nataliia
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zagorulko, Aleksey
Yancheva, Marina
Savinok, O.
Yakovets, L.
Zhelieva, Tetiana
Skoromna, O.
Sushko, L.
Kainash, A.
Tytarenko, Nataliia
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозиторій |