
>
Пивоваров, Павло Петрович.Роль пористості у формуванні тварознавчих показників харчових продуктів [Текст] / П. П. Пивоваров, В. О. Захаренко //
Пивоваров, Павло Петрович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 481-490.
Додаткові точки доступу:
Захаренко, В. О.
Додаткові точки доступу:
Захаренко, В. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|