>
Рижкова, Таїсія Миколаївна.Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молока [Текст] / Т. М. Рижкова, Т. А. Бондаренко //
Рижкова, Таїсія Миколаївна.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2011. - № 1. - С. 378-383.
Додаткові точки доступу:
Бондаренко, Т. А.
Додаткові точки доступу:
Бондаренко, Т. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |