
>
Використання трьохкомпонентних плодовоягідних паст в технології желейних виробів [Текст] / наук. керівник : О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова //
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 30.
Додаткові точки доступу:
Гритчин, Б. Р.
Бабаєв, С. О.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Додаткові точки доступу:
Гритчин, Б. Р.
Бабаєв, С. О.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|