
>
Шаповалова, А. Г.Аналіз технологічних підходів до виготовлення безглютенового брауні [Текст] / А. Г. Шаповалова ; наук. керівник І. С. Пілюгіна //
Шаповалова, А. Г.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 135.
Додаткові точки доступу:
Пілюгіна, Інна Сергіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Пілюгіна, Інна Сергіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |