
>
Onishchenko, T.Main features of Ukrainian cuisine [Text] / T. Onishchenko, наук. керівник : A. Kolesnik, O. Manuenkova //
Onishchenko, T.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 255.
Додаткові точки доступу:
Kolesnik, A.
Manuenkova, O.
Додаткові точки доступу:
Kolesnik, A.
Manuenkova, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|