
>
Determining the effect of raw materials moisture and lipid content on the technological properties of the extruded protein-fat system [Electronic resource] / V. Papchenko, G. Stepankova, O. Karatieieva, I. Balandina, D. Shapovalenko, A. Kariuk, Y. Statyvka, O. Bakumenko, A. Melnyk, S. Нorbas //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 4, Issue 11(124). - P. 37-46. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.285132.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Papchenko, V.
Stepankova, Galyna
Karatieieva, O.
Balandina, I.
Shapovalenko, D.
Kariuk, A.
Statyvka, Y.
Bakumenko, O.
Melnyk, A.
Нorbas, S.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Papchenko, V.
Stepankova, Galyna
Karatieieva, O.
Balandina, I.
Shapovalenko, D.
Kariuk, A.
Statyvka, Y.
Bakumenko, O.
Melnyk, A.
Нorbas, S.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |