
>
Горальчук, А. Б.Вивчення впливу рецептурних компонентів на реологічні властивості емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] / А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров //
Горальчук, А. Б.
Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2006. - С. 136-141.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|