
>
Шевченко, А. М.Сучасний стан виробництва заморожених напівфабрикатів з борошна [Текст] / А. М. Шевченко, Є. П. Пивоваров, С. С. Андрєєва //
Шевченко, А. М.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : II Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 106.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|